|
Переглянути теми без відповідей | Переглянути активні теми
|
Сторінка 1 з 1
|
[ 7 повідомлень ] |
|
| Автор |
Повідомлення |
|
priap
|
Тема повідомлення: Поясніть яку їжу можна вживатм Додано: Вів листопада 24, 2009 1:31 pm |
|
|
|
Добро здоров'я всім. Почитавши сайт я роблю висновок що за основу взято ведичну традицію, але ж у ведичній культурі заборонено вживати м'ясо, особлививо м'ясо корів. Так як Мати-Сира земля на ментальному рівні має форму корови, то споживаючи м'ясо корови ми псуємо собі карму. Також ведична культура вчить, що споживаючи м'ясо НЕМОЖЛИВО підключитись до егрегору, здобути ті можливості котрі були притаманні воїнам Русі як то стан "залізної рубахи", чи "вогонь Ярила"ю
Поясніть будь ласка, яку їжу можна вживати. Дякую
|
|
| Догори |
|
 |
|
priap
|
Тема повідомлення: Re: Поясніть яку їжу можна вживатм Додано: Вів листопада 24, 2009 7:02 pm |
|
|
|
Дивно, або сюди ніхто не заходить, або ніхто тут не бачить запитань, або для всіх це є очевидно, то якщо для вас це очевидно, то дайте будьласка однозначну відповідь
|
|
| Догори |
|
 |
|
Соловейко
|
Тема повідомлення: Re: Поясніть яку їжу можна вживатм Додано: Суб грудня 05, 2009 12:46 am |
|
|
|
Вітаю! По традиції сказати не готовий, проте навчися чути потребу власного організму в певній їжі в певний час. Як на мене, жоден піст та правило споживання конкретної їжі не повинні поширюватися на значну кількість людей. Мотиви: кожна людина індивідуальна, фізичні процеси в кожного відбуваються в залежності від власного емоційного стану, рівня хімічних речовин, факторів зовнішнього світу та ін. Наприклад, для когось обідати потрібно рівно о 13:00, хтось відчуває потребу в обіді о 17:00-18:00, дехто взагалі обідає нерегулярно. При цьому процеси, шо відбуваються в тельбухах, цілком схожі, проте часовий запуск відрізняється. Для мене підходить наступне: - не вживати мяса корів; - споживати в основному варену їжу; - сідати за стіл, коли цього бажаю, а не коли є можливість. щодо харчування, то як на мене досить цікаво піднімав питання правильності харчування проф. Маловичко. Але знову ж таки - знайди саме свій метод вживання їжі.
|
|
| Догори |
|
 |
|
Руслан Хорс
|
Тема повідомлення: Re: Поясніть яку їжу можна вживатм Додано: Нед грудня 06, 2009 9:20 pm |
|
|
|
Славянская Здрава основывается на правильном – Природном и Родовом – мировоззрении, а не на своде каких-либо писаных правил. Естественный, Природный Путь основывается прежде всего на Ладе в Сердце, а уж затем на заповедях предков и установленных Родовым Исконом положениях. Речено: «Ходи стезёй Прави – и пребудешь в Здраве». Здрав буди! Основные положения 1. Питайся только чистой и здоровой пищей. Помни: всё, что ты вкушаешь, идёт на строительство Святилища тела твоего. Чистая и здоровая пища – это: а) пища Природная, а не искусственная; б) взрощенная на лоне твоей родной Природы, а не чужеземная; в) приготовленная с любовью и предложенная в качестве подношения Родным Богам. Если можешь воздержаться от мясной пищи – воздержись. Помни: свят всякий честно выращенный хлеб, но трижды свят тот хлеб, который ты вырастишь своими трудами. Не пойдёт в прок пища, приготовленная злым человеком или стоявшая в помещении, где бранились и ссорились люди. Прежде чем вкусить пищу, предложи её Родным Богам, совершив обряд пищесвятия.
|
|
| Догори |
|
 |
|
priap
|
Тема повідомлення: Re: Поясніть яку їжу можна вживатм Додано: Вів грудня 08, 2009 10:00 am |
|
|
|
"Прежде чем вкусить пищу, предложи её Родным Богам, совершив обряд пищесвятия"
А підскажіть будь-ласка, де можна подивитись на ці обряди, я маю на увазі хоча б почитати про них. В нашому місті, Полтава, наскільки я знаю нема общини родновірів тому до всьго приходиться докопуватися самому.
|
|
| Догори |
|
 |
|
Інгвард
|
Тема повідомлення: Re: Поясніть яку їжу можна вживатм Додано: Суб травня 15, 2010 11:39 am |
|
З нами з: П'ят червня 26, 2009 5:23 pm Повідомлення: 15 Звідки: місто Красилів
|
|
Важливо пам'ятати! Харчуватися потрібно РОЗДІЛЬНО, наш організм не мішок, в якого можна повкидати все що завгодно. Для правильної роботи травної системи їжа, по можливості, має бути однієї природи. Безглуздістю є поєднання в раціоні білкової їжі із продуктами, що містять вуглеводні (крохмаль), проте, з дитинства нам прив'язують звичку їсти м'ясо з хлібом. Справа в тому, що наш шлунково-кишковий тракт - дуже тонка ферментна система, і для кожного типу їжі є свої ферменти, що можуть її розщеплювати. Але якщо, наприклад, ми з'їли бутерброд з ковбасою, то в шлунок одночасно виділяються два типи ферментів: для білку і для вуглеводів, але за своєю хімічною природою ці ферменти не можуть працювати одночасно, і тому їжа належним чином не переварюється. В гіршому випадку починаються гнійні процеси, в кращому - бродильні. А їсти краще ті продукти, ферменти яких не заважають один одному. Більше дізнатися про це можна із будь-якої літератури про роздільне харчування. Робіть висновки.
|
|
| Догори |
|
 |
|
ярко
|
Тема повідомлення: Re: Поясніть яку їжу можна вживатм Додано: Вів травня 18, 2010 6:39 am |
|
|
Привіт Пріап.Якщо хочеш, можеш послухати таку пораду. Якщо культура аріїв ведична, то й ведична кухня  Почитай як харчуються крішнаїти і ти не помилишся.І не будеш паритись цим питанням.А Вишень і Кришень то наші словянські боги,в Індії вони стали Вішну і Крішна  Смачної тобі, ведичної кухні 
|
|
| Догори |
|
 |
|
Сторінка 1 з 1
|
[ 7 повідомлень ] |
|
Хто зараз онлайн |
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете додавати файли у цьому форумі
|

|
|